​Promiss in twee maanden naar 35 winkels

​Promiss in twee maanden naar 35 winkels

Promiss heeft de afgelopen zestig dagen 35 winkels verspreid over Nederland geopend. Het vernieuwde modemerk heeft zich gevestigd in het grootste deel van de voormalige Superstar-panden.

De zusterformule van Miss Etam maakte in juli zijn comeback in de winkelstraat met een flagshipstore in Hoofddorp. Het doel is om binnen een jaar te groeien naar vijftig winkels. Daarnaast kijkt de damesmodeketen naar uitbreiding over de grens, zegt project director Richard van den Berg in een toelichting.

Het vernieuwde Promiss herinnert naar eigen zeggen in niets aan het oude merk. De formule richt zich op veertigplussers. “We merken dat er vanuit die doelgroep veel behoefte is aan een merk dat een moderne collectie, fit en kwaliteit combineert”, aldus Van den Berg.

Promiss heeft zich met name gevestigd op de Superstar-locaties in middelgrote en kleinere steden. De vestigingen in de grote steden zijn ingevuld door het van oorsprong Belgische modemerk Friday, dat in korte tijd twaalf winkels in ons land opende. Beide formules behoren inmiddels tot Miss Etam-moeder R&S Retail.

Reacties