​Coolblue opent derde winkel in België

​Coolblue opent derde winkel in België

Coolblue heeft dit weekend de deuren geopend in Sint-Stevens-Woluwe, een deelgemeente van Zaventem. Het betekent de derde winkel voor de retailer in België en de achtste in totaal.

De nieuwe winkel is 520 vierkante meter groot en telt vijf ‘specialistenpodia’. Voor de categorieën smartphones, tablets, laptops, camera’s en tv’s zijn demomodellen en veel accessoires voorhanden. Ook is er een productspecialist aanwezig, die klanten kan adviseren.

Fysieke winkels maken al sinds de start van Coolblue onderdeel uit van zijn strategie. “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen hebben, maar hebben nog een paar vragen of willen het gewoon ‘even vasthouden’”, stelt manager Matthias De Clercq van Coolblue België.

De fysieke winkels hebben volgens hem ook een regionale functie, omdat klanten er terecht kunnen voor het afhalen van hun online bestelling. “Vooral bij een eerste online aankoop zien we dat mensen liever bij de winkel langskomen om hun bestelling af te halen”, aldus De Clercq. De online aankopen nemen volgens hem in een straal van een uur reistijd rondom de winkel toe. “Klanten willen weten waar ze heen kunnen voor de dienst na aankoop als er bijvoorbeeld iets niet werkt.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!