​Amac opent flagshipstore in Rotterdam

​Amac opent flagshipstore in Rotterdam

Amac opent eind deze maand een nieuwe winkel aan de Lijnbaan in Rotterdam. Het pand telt bijna vijfhonderd vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen en geldt als flagshipstore, zo laat de Apple premium reseller maandag weten.

Amac heeft momenteel 22 vestigingen in ons land, waarvan er al twee in Rotterdam gevestigd zijn. Toch is er volgens ceo en eigenaar Ed Bindels nog ruimte voor uitbreiding. “Door het succes van Apple en de verbreding van het productaanbod is er sprake van een grote toename van het aantal klanten in de bestaande winkels”, stelt hij.

Bindels ziet consumenten steeds hogere eisen stellen aan advies en ondersteuning. “Winkelketens die daar niet aan kunnen voldoen hebben het erg moeilijk. Je ziet daarom in geen enkele Amac Store de Apple-producten op een pallet staan.”

Amac biedt behalve Apple-producten en accessoires van andere merken ook cursussen aan. In de flagshipstore in Rotterdam worden twee trainingsruimtes ingericht. Verder komen er veertien flexplekken waar klanten geholpen worden, een drie meter lange servicebalie en een eigen technische dienst voor iPhone en iOS.

Amac richt zich niet alleen op consumenten, maar biedt ook dienst aan bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen via verschillende webshops. De Apple-verkoper was het afgelopen boekjaar, dat tot maart liep, goed voor bijna negentig miljoen euro omzet.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!