​The Sting trekt in voormalig V&D-pand

​The Sting trekt in voormalig V&D-pand

Het voormalige warenhuis van V&D in Deventer wordt onder meer gevuld met een nieuwe winkel van The Sting. Daarnaast verhuist ook H&M naar het pand aan de Brink, meldt De Stentor.

The Sting is momenteel al in het centrum van Deventer gevestigd, maar maakt daar volgend jaar plaats voor twee nieuwe kledingzaken. The Sting gaat het linkerdeel van de voormalige V&D-locatie vullen. Daarmee heeft pandeigenaar Elizen Vastgoed het warenhuis bijna weer geheel gevuld. In juni opende HEMA er nog een tijdelijke outletwinkel.

Het voormalige warenhuis van V&D in Meppel opent op zijn beurt donderdag weer zijn deuren. De benedenverdieping is daar gevuld door modeketen Paris2Day, Bosma Bedden en een fashionoutlet. De initiatiefnemers zijn eigenaren Pieter Dijkstra en Jacco Lassche van Paris2Day, die eerder ook in het V&D-pand in Emmen hun deuren openden.

De twee ondernemers zijn inmiddels door andere vastgoedeigenaren gevraagd om hetzelfde concept op andere locaties uit te rollen. Daar zijn ze echter nog voorzichtig mee, laten ze weten aan RTV Drenthe.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends