​Zalando haalt retouren op in heel Nederland

​Zalando haalt retouren op in heel Nederland

Zalando heeft zijn snelle retourservice ‘Zalando Haalt op’ uitgerold in ons land. Waar voorheen alleen klanten in Amsterdam en Rotterdam van de ophaalservice gebruik konden maken, is de dienst nu in heel Nederland beschikbaar.

Zalando test de retour on demand-dienst sinds eind vorig jaar samen met PostNL-onderdeel Local Express. De pilot startte in Amsterdam en werd in juli uitgebreid naar Rotterdam. “We hebben zeer positieve reacties gekregen op de pilots”, laat countrymanager Benelux Ken Fontijn weten. “Met Zalando Haalt Op spelen we in op de groeiende vraag van de consument naar meer gemak en flexibiliteit.”

Klanten uit Amsterdam en Rotterdam kunnen hun pakket binnen een uur laten ophalen, of kiezen uit een tijdvak van een uur tussen acht uur ’s ochtends en negen uur ’s avonds. Buiten die twee steden wordt met tijdvakken van twee uur gewerkt en moet het pakket ’s ochtends worden aangemeld als die nog dezelfde dag opgehaald moet worden.

Klanten kunnen ook zelf aangeven waar hun retourpakket opgehaald moet worden. De dienst kost normaliter 4,95 euro, maar is in de beginfase gratis.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!