​Pour Vous trekt in DA

​Pour Vous trekt in DA

Parfumerieketen Pour Vous heeft in Alkmaar zijn eerste combinatiewinkel met een DA-drogisterij geopend. De samenwerking moet bijdragen aan ‘de specialisatie in het hogere parfumeriesegment’ in de winkel.

De winkel in Alkmaar heeft een aparte ingang voor DA en Pour Vous, vertelt een woordvoerder aan RetailNews. In de winkel zelf is er een mogelijkheid om van het DA- naar het Pour Vous-deel te lopen. Of de ruimte gelijk verdeeld is tussen beide formules, kan de woordvoerder in dit geval niet met zekerheid zeggen. "Maar in principe is minimaal vijftig procent vloeroppervlak wel een eis van Pour Vous."

Pour Vous geldt als een zelfstandig merk binnen Ici Paris XL en heeft momenteel 35 franchisewinkels in ons land. Een deel daarvan bestaat al uit combinatiewinkels, onder meer met D.I.O.-drogisterijen. Of er meer van zulke combinaties komen, hangt volgens de woordvoerder volledig van de wens van ondernemers af. "Zelf openen we liever standalonewinkels, omdat die beter draaien."

Vorig jaar werd al bekend dat de parfumerieketen wilde groeien door middel van 'aspirant-ondernemers', onder meer via combinatiewinkels met drogisterijen. Pour Vous wil zo een top drie-positie in de markt veroveren.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends