​Albert Heijn gaat door met Kerstfestival

​Albert Heijn gaat door met Kerstfestival

Albert Heijn geeft zijn vorig jaar gelanceerde Allerhande Kerstfestival een vervolg. In december wordt de tweede editie gehouden in Het Spoorwegmuseum in Utrecht, zo laat de supermarktketen weten.

De allereerste editie trok vorig jaar ruim dertigduizend consumenten in drie dagen tijd. Albert Heijn zegt op het festival inspiratie te bieden voor het kerstdiner, waarbij je als bezoeker het gevoel moet krijgen door het menu te lopen.

Er zijn onder meer foodstands, waar consumenten kunnen proeven en tips krijgen. Verder zijn er workshops, wordt de Allerhande Kerstbox onder de aandacht gebracht in een nieuwe proefkeuken en komt er een speciale tent voor beauty, styling en cadeaus. Ook heeft de supermarktketen een aantal bekende namen gestrikt voor op een podium, waaronder culinair journalisten, foodstylisten en sterrenchefs.

Het Allerhandel Kerstfestival vindt dit jaar plaats op 9, 10 en 11 december. Concurrent Jumbo organiseerde vorig jaar rond deze tijd nog een Herfstfestival in zijn Foodmarkt in Breda, maar heeft daar dit jaar geen vervolg aan gegeven. De Veghelse keten lijkt zijn pijlen te hebben gericht op Share a Perfect Day, het festival dat dit jaar voor het eerst werd georganiseerd in samenwerking met Sanoma.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!