​Miss Etam zoekt nieuwe algemeen directeur

​Miss Etam zoekt nieuwe algemeen directeur

Miss Etam heeft Patrick van der Borden aangesteld als commercieel directeur. Hij vervult die functie op interim-basis en is verantwoordelijk voor de afdelingen verkoop, e-commerce en marketing.

Van der Borden was tot twee jaar terug ceo van Maison de Bonneterie en is daarna een jaar managing director van Holland at Home geweest. In een eerder stadium heeft hij als storemanager en head of marketing bij V&D gewerkt.

Miss Etam is ondertussen een zoektocht gestart naar een nieuwe algemeen directeur, zo blijkt uit een online vacature. De nieuwe topman wordt eindverantwoordelijk voor de P&L van Miss Etam en krijgt onder meer een leidende rol in het verder definiëren van een businessstrategie voor de ontwikkeling van de damesmodeketen, die vorig jaar werd doorgestart. Na de doorstart werd Miss Etam geleid door directeur Rens van de Schoor van de nieuwe eigenaar R&S Retail.

De nieuwe algemeen directeur zal rapporteren aan de ceo Nederland van FNG Group, dat recent samenging met R&S Retail. Het Belgisch-Nederlandse retailconcern is ook eigenaar van Promiss, Claudia Sträter, Steps en Friday.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!