​Nike opent winkel in Groningen

​Nike opent winkel in Groningen

Nike is gestart met de zoektocht naar personeel voor een nieuwe winkel in Groningen. Het sportmerk krijgt de beschikking over een pand in winkelgebied Westerhaven.

Nike zoekt onder meer naar een winkelmanager, afdelingsmanager en senior verkoopmedewerker. Waar de winkel exact komt en hoe die eruit komt te zien, kan een woordvoerder nog niet zeggen. "Wij doen hier momenteel geen verdere mededelingen over", klinkt het. Nike beschikt momenteel over reguliere winkels in Amsterdam en Rotterdam en zes outlets.

In het winkelcentrum Westerhaven is recent een pand vrijgekomen door het vertrek van C&A, meldt het Dagblad van het Noorden. Dat pand is achthonderd vierkante meter groot en bevindt zich nabij de eerder dit jaar geopende vestiging van Primark.

Groningen neemt als winkelstad in Noord-Nederland een steeds belangrijke rol in, schrijft de krant. De helft van de inwoners is tussen de 15 en 40 jaar oud. Voor retailers als Nike, Primark en ook H&M en Zara vormt deze jeugdige bevolking een extra aantrekkingskracht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!