​Picnic bezorgt ook in Utrecht elke dag

​Picnic bezorgt ook in Utrecht elke dag

Online supermarkt Picnic verdubbelt zijn bezorgcapaciteit in Maarssen en Utrecht. Eerder deed de etailer dat al in Amersfoort, Leusden, Soest en Almere, waardoor nu het hele marktgebied gebruik kan maken van dagelijkse bezorging.

Picnic spreekt van ‘enorme interesse’ voor zijn diensten in Utrecht en Maarssen, die sinds afgelopen juni worden aangeboden. Door zes dagen per week te bezorgen verwacht het supermarktbedrijf meer klanten aan zicht te binden. “Klanten hebben nu twee keer zoveel keuze en kunnen nu vaker per week laten bezorgen”, legt medeoprichter Michiel Muller uit.

Eerder deze maand werd bekend dat Albert Heijn een test met een bezorgabonnement doet in de regio Utrecht, wat een antwoord zou zijn op de snelgroeiende online concurrent. Klanten kunnen bij Albert Heijn een bezorgbundel van dertig euro, waarbij boodschappen iedere dag bezorgd kunnen worden. Ook is er een daldagenbundel van 25 euro, die alleen geldig is van dinsdag tot en met donderdag.

Ruim een jaar na de start hebben meer dan vijftienduizend consumenten ooit iets bij Picnic besteld. De app-only supermarkt is momenteel in zes plaatsen actief en wil binnen drie jaar een serieuze partij zijn in de supermarktbranche door in veertig à vijftig steden te bezorgen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!