​Taco Bell wil naar Eindhoven

​Taco Bell wil naar Eindhoven

Taco Bell heeft een vergunning aangevraagd om een restaurant te openen in Eindhoven. Het gaat om een pand aan de Rechtestraat in Eindhoven, dat nu nog gebruikt wordt door Jack & Jones.

De Amerikaanse fastfoodformule maakte vorige maand al tegenover RetailNews bekend naar Nederland te komen. De komende tien jaar moeten er vijftig filialen in ons land komen. Masterfranchisenemer Andrew Stewart wist destijds nog niet waar de eerste vestiging in ons land kwam, aangezien hij meerdere locaties op het oog had.

Taco Bell wil eind dit jaar of begin volgend jaar van start in ons land. De winkel van Jack & Jones in Eindhoven sluit naar verwachting begin volgend jaar, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Horeca dringt volgens het dagblad maar mondjesmaat door tot de belangrijkste winkelstraten van Eindhoven. Dat komt onder meer de gemeente niet happig is op het toestaan van terrassen op drukke locaties, stelt winkelmakelaar Maarten van Stratum van RSP Makelaars. Ook hebben pandeigenaren volgens hem liever een grote retailer dan een horecaondernemer, die bekend staan als slechte betalers van de huur.

Van Stratum ziet echter een verschuiving, met name in straten die relatief veel last hebben van leegstand. “In de zijstraten van de binnenstad zie je dan ook dat cafés en restaurants daar in opkomst zijn.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!