​Media Markt: maatpakken, gereedschap en boxsprings

​Media Markt: maatpakken, gereedschap en boxsprings

Media Markt houdt vanaf woensdag de jaarlijkse actieweek ‘Gekkenhuis’. Dit keer heeft de elektronicaketen onder meer een samenwerking met Swiss Sense op touw gezet.

Tijdens voorgaande actieweken bood Media Markt onder meer ruimtereizen, jacuzzi’s en een onbewoond eiland aan. Twee jaar terug ontstond er nog een ware run op schoenen van Uggs. Gekkenhuis wordt volgens Media Markt steeds populairder, waarbij de laatste editie 650 duizend bezoekers trok.

Media Markt verkoopt dit jaar onder meer in samenwerking met Swisse Sense een boxspring met ingebouwde tv-lift aan het voeteneinde. Ook worden er gereedschapskisten verkocht, private lease-auto’s van Toyota aangeboden en kunnen klanten er terecht voor maatpakken van Cavallaro en voetballen van Adidas.

Media Markt verkoopt bovendien een VIP-arrangement naar de Grand Prix van de Formule 1 in Abu Dhabi, inclusief een helikopter transfer, overnachtingen in een onderwatersuite en toegang tot de pitstraat. Met die laatste actie wil de retailer meeliften met het succes van Max Verstappen in de Formule 1.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!