​Walmart test automatische afhaaltoren

​Walmart test automatische afhaaltoren

Walmart test een nieuwe technologie voor het afhalen van online orders. Zijn winkel in Bentonville, Arkansas is uitgerust met een grote toren, die werkt als een vendingmachine.

De afhaaltoren wordt intern een automatische afhaalmachine genoemd, meldt Business Insider. Vanwege de omvang van het apparaat moest Walmart een deel uit het plafond weghalen. De afhaalmachine bevindt zich bij de ingang van de winkel.

Consumenten die online een bestellingen plaatsen krijgen een ordernummer als zij voor afhalen kiezen. Wanneer ze bij de toren aankomen, kunnen ze dat nummer gebruiken om hun bestelling af te halen. Het apparaat ‘spuugt’ het pakketje uit op een manier die vergelijkbaar is met een reguliere verkoopautomaat.

De afhaaltoren is een alternatief voor de afhaalkluisjes, die Walmart eveneens aan het testen is. De Amerikaanse retailer is altijd op zoek naar nieuwe manier om shoppen sneller en gemakkelijker te maken, laat een woordvoerder weten. “We zijn verheugd dat we één van de eerste bedrijven zijn die deze nieuwe technologie testen.” De retailer wacht nu op feedback van klanten en medewerkers.


Foto: Field Agent

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!