​Bloomon opent pop-up stores bij & Other Stories

​Bloomon opent pop-up stores bij & Other Stories

Bloomon verkoopt zijn bloemen sinds deze maand ook in de fysieke winkel. De voormalige RetailRookie werkt daarvoor samen met & Other Stories, waaronder in Amsterdam.

De samenwerking is gestart in Berlijn en München, waar de bloemen van Bloomon nog tot en met zaterdag te koop zijn in de winkels van & Other Stories. Vanaf volgende week donderdag zijn Keulen en Amsterdam aan de beurt, waarna ook Antwerpen, Hamburg en Gent nog worden aangedaan.

Bloomon noemt de samenwerking zelf ‘een internationale roadshow van pop-up stores in de winkels van & Other Stories’. De abonnementsdienst voor bloemen gebruikt onder meer de etalage aan de Heiligeweg in Amsterdam, waar bossen worden aangeboden die in stijl zijn met de herfstcollectie van de modeketen. De bloemen staan verder door de hele winkel van het H&M-zusje opgesteld.

Bloomon wil korte metten maken met de veelal saaie bosjes bloemen die we gewend zijn te kopen bij supermarkt, tankstation of bloemist. Ook wil de etailer wat doen aan ruikers die twee dagen na aankoop troosteloos over de rand van een vaas hangen. “Onze bloemen staan vandaag op het land en morgen in de woonkamer van onze klanten”, zei medeoprichter Patrick Hurenkamp eerder in RetailTrends.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends