​McDonald’s maakt mobiel bestellen mogelijk

​McDonald’s maakt mobiel bestellen mogelijk

McDonald’s laat consumenten vanaf volgend jaar bestellen en betalen vanaf hun smartphone. In 2018 moet de optie in twintig- tot 25 duizend restaurants wereldwijd beschikbaar zijn, zegt een woordvoerder tegen Business Insider.

De functie wordt als eerste getest in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Groot-Brittannië en Frankrijk. Via de app van de fastfoodketen kunnen gebruikers een bestelling kiezen en betalen, waarna ze die bij een vestiging kunnen ophalen.

McDonald’s testte de bestelfunctie eerder dit jaar op 22 locaties in Columbus. Daarnaast hield de fastfoodketen vorig jaar al een pilot met thuisbezorging in New York. De retailer liet daarbij weten dat het bezorgen van bestellingen een ‘essentieel onderdeel’ is van zijn toekomstplannen.

Managing director Manu Steijaert van McDonald's Nederland sprak onlangs in RetailTrends al de verwachting uit dat bestellen vanuit de app volgend jaar mogelijk is. De fastfoodketen hoopt dat zijn gasten via de app ook thuis producten kunnen personaliseren. “Of we de bestelling dan ook thuis brengen, zouden we kunnen overwegen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!