​Zoon Bart Smit-oprichter weg bij Blokker Holding

Thomas Smit stopt per 1 december als directeur category management van de speelgoedorganisatie van Blokker Holding. Hij wordt opgevolgd door Beate Toonen.

Smit was tussen 2007 en oktober 2015 algemeen directeur van de door zijn vader opgerichte speelgoedformule. Hij is al sinds 1994 werkzaam binnen Blokker Holding, in wisselende directiefuncties voor de formules Bart Smit, Intertoys, Toys ‘R Us Nederland en Blokker. Hij blijft nog zes maanden als adviseur van de speelgoeddirectie aan de organisatie verbonden, waarna hij zijn loopbaan buiten Blokker Holding voortzet.

Smit wilde de samenvoeging van de hoofdkantoren en de voorbereiding om de speelgoedformules samen te brengen onder één merk afronden. Nu dat is gebeurd, vindt hij het moment daar om te vertrekken.

Opvolger Toonen is sinds september al op interimbasis projectmanager category management bij Intertoys. Eerder deed ze inkoopervaring op bij onder meer HEMA, Wehkamp en V&D.

Blokker Holding maakte eerder dit jaar bekend afscheid te nemen van de formules Bart Smit en ToysXL. Beide formules gaan volgend jaar om naar Intertoys.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!