​Sneakerjagers.nl wil grootste van Europa worden

​Sneakerjagers.nl wil grootste van Europa worden

Sneakerplatform Sneakerjagers.nl kijkt niet te veel naar de beren op de weg bij het toetreden tot nieuwe markten. “Die tackelen we wel terwijl we open zijn”, zegt medeoprichter Erik Kuijsten in het novembernummer van EtailTrends.

Het van oorsprong Utrechtse platform wil de grootste van Europa worden op het gebied van alles wat met sneakers te maken heeft. Momenteel is het vooral een zoekmachine, die consumenten snel naar de juiste schoen leidt in een aanbod van zo’n 55 duizend verschillende sneakers. Kuijsten ziet ruimte voor uitbreiding van de activiteiten, zoals de consumenten tegen een beloning in de vorm van korting hun eigen online sneakershop laten samenstellen.

Sneakerjagers.nl wil verder het aantal landen snel uitbreiden. Momenteel is het platform naast Nederland al actief in Duitsland, Groot-Brittannië en Spanje en daar moeten dit jaar Frankrijk en Italië nog bijkomen. De etailer heeft in zijn eerste jaar zo’n half miljoen euro omzet geboekt.

Kuijsten gaat in het novembernummer van EtailTrends dieper in op de achtergrond en ambities van Sneakerjagers.nl. Klik hier voor meer informatie over een abonnement.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!