​Domino’s verhoogt Nederlandse groeiambities

​Domino’s verhoogt Nederlandse groeiambities

Domino’s heeft zijn groeiverwachting in ons land formeel bijgesteld van driehonderd naar vierhonderd winkels. “Ambitieus, maar haalbaar”, oordeelt ceo André ten Wolde.

De pizzaketen bereikte vorige week het aantal van 250 winkels in de Benelux, waarvan er 206 in Nederland zijn gevestigd. De groei van het aantal vestigingen is volgens Domino’s cruciaal om voldoende service te kunnen leveren. Eerder dit jaar liet de retailer al weten door heel Nederland te willen bezorgen.

Begin september, bij de opening van de tweehonderdste winkel in ons land, stelde Domino’s de groeidoelstelling nog vast op driehonderd vestigingen binnen drie jaar. Als gevolg van de uitbreidingsplannen is de pizzaformule dit jaar op zoek naar drieduizend nieuwe medewerkers.

De pizzaketen noemde Nederland en België eerder al de ‘koplopers in de groeitrend’. Dit jaar heeft Domino’s tot nu toe 34 nieuwe vestigingen in ons land geopend en elf bij de zuiderburen. Het langetermijnpotentieel in de Benelux ligt volgens de retailer op zeshonderd winkels.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!