Topshelf: ‘Niet eindeloos veel winkels’

Topshelf: ‘Niet eindeloos veel winkels’

De nieuwe warenhuizen van Topshelf moeten zo’n goede winkelervaring bieden, dat klanten er best een uur voor in de auto willen zitten. “Want ik ga natuurlijk niet eindeloos veel winkels openen in dit kleine landje”, zegt eigenaar Inge van Kemenade tegen Textilia.

Topshelf opende zaterdag in het voormalige V&D-pand in Nijmegen. Eerder vestigde de retailer zich al in Arnhem en nog dit jaar moet Groningen daar bij komen. In Hoofddorp, waar het V&D-pand wordt gesloopt, vestigt Topshelf zich in een nieuw te bouwen pand.

De binnenstedelijke warenhuisformule van Topshelf zit in het midden- en middenhoogsegment, zegt Van Kemenade. “Ik wil luxeproducten verkopen, maar dat betekent niet dat iets onbetaalbaar moet zijn.” Verder zegt ze een aantal exclusieve merken te bieden en niet aan private labels te doen.

Topshelf liet eerder dit jaar weten zijn buitenstedelijke vestigingen de oude naam Sports World te geven. Die winkels blijven een sportassortiment voeren, terwijl in de binnensteden de warenhuisformule wordt uitgerold.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!