​Kiabi voorlopig niet fysiek naar Nederland

​Kiabi voorlopig niet fysiek naar Nederland

De Franse modeketen Kiabi heeft nog geen concrete plannen voor een winkelopening in ons land. “Op dit moment richten wij ons op de opening in België en in andere landen binnen en buiten Europa”, laat co-leader Marlies Hersbach van Kiabi België weten aan RetailNews.

Kiabi ging in 2012 van start met een webwinkel in Nederland en België. Een maand terug werd in België de eerste winkel geopend, die in de eerste vier dagen zo’n 25 duizend bezoekers trok. De komende drie jaar wil de retailer bij onze zuiderburen doorgroeien naar twaalf vestigingen, schrijft De Tijd.

De verkoper van ‘mode voor kleine prijzen’ mikt ook op uitbreiding in andere Europese landen, gevolgd door het Midden-Oosten, Afrika, Brazilië, India en China. Nederland staat niet op die lijst, zegt Hersbach. “Misschien komt hier in de toekomst verandering in.”

Kiabi werd in 1978 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een internationale keten van zo’n vijfhonderd winkels. De Franse retailer positioneert zich tussen Primark en H&M in. Lees op RetailWatching meer over de groeiplannen van Kiabi.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends