​Vernieuwde Beurspassage vrijdag open

​Vernieuwde Beurspassage vrijdag open

De verbouwde Beurspassage aan het Damrak in Amsterdam wordt vrijdag officieel geopend. Onder meer Zara, JD Sports, C&A en de nieuwe flagshipstore van Primark krijgen een ingang aan de onderdoorgang.

De nieuwe Beurspassage, die het Damrak met de Nieuwendijk verbindt, betekent de afronding van het project Nowadays. Daarbij zijn verschillende verouderde panden getransformeerd tot ‘hypermoderne vestigingen van internationale retailers’, zo omschrijft vastgoedbelegger Bouwinvest. Het project beslaat in totaal 27.500 vierkante meter, en is volgens de ontwikkelaar een van de grootste binnenstedelijke retailherontwikkelingen van de afgelopen jaren.

Primark opent donderdag al zijn flagshipstore van 8287 vierkante meter, de grootste van ons land. JD Sports krijgt aan het Damrak de beschikking over 2200 vierkante meter, terwijl de vernieuwde C&A-winkel achtduizend vierkante meter telt. Verder opent in het complex Liquid Mokum, de langste koffiebar ter wereld. In totaal is met de herontwikkeling dertienduizend vierkante meter kantoorruimte aan de markt onttrokken en een van de grootste A1-winkelcomplexen van Nederland gerealiseerd.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends