​Holland at Home en Nutricia sturen babyvoeding naar China

​Holland at Home en Nutricia sturen babyvoeding naar China

OriginalBabyBrands.com maakt rechtstreekse levering van Nutrilon uit Nederland aan consumenten in China mogelijk. Het platform is een initiatief van Holland at Home, dat daarvoor een samenwerking met producent Nutricia en PostNL is aangegaan.

OriginalBabyBrands.com komt als een afzonderlijk platform naast Holland at Home te staan. Kopers in Nederland mogen per afleveradres maximaal zes pakken per week naar een adres in China versturen. De producten worden rechtstreeks vanuit Nutricia geleverd.

PostNL is verantwoordelijk voor de bezorging tot in China. De logistiek dienstverlener heeft een speciale verpakking ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de producten in originele staat aankomen. De bestelling wordt binnen zes tot tien werkdagen in China bezorgd.

De laatste jaren is babymelkpoeder een gewild item, omdat met name consumenten uit China de lokale variant vanwege besmettingen niet vertrouwen. Nutricia wil door het nieuwe initiatief te steunen de beschikbaarheid van Nutrilon in de winkels in Nederland verbeteren en tegelijkertijd inspringen op de sterke vraag vanuit China. “De leveringen aan OriginalBabyBrands.com zijn mogelijk door de eerdere uitbreiding van onze Europese productiecapaciteit en hebben geen gevolgen voor de leveringen voor de Nederlandse markt”, aldus Albertine van Wolfswinkel, corporate affairs director Benelux bij Nutricia.

Reacties