​Hutspot sluit zijn bar in Amsterdam

​Hutspot sluit zijn bar in Amsterdam

Hutspot neemt na tweeënhalf jaar afscheid van zijn café in Amsterdam. De voormalige RetailRookie zegt op zijn Facebookpagina dat ‘het tijd is voor nieuwe avonturen’.

Bar Hutspot opende medio 2014 zijn deuren in de Van Woustraat en gold als ‘jongensdroom’ van de oprichters. Aan het eind van deze maand maakt het café plaats voor Tosti Bar, een nieuw concept van reclamebureau Tosti Creative. De naastgelegen winkel met lunchroom van Hutspot blijft gewoon geopend.

Hutspot telt momenteel vier winkels, waarvan de laatste recent in Rotterdam werd geopend. Verder staat er een opening in Eindhoven voor maart op de planning en is er interesse in een winkel in Maastricht. De conceptstore heeft echter geen ambitie om dertig vestigingen in ons land te openen, zegt medeoprichter Nick van Aalst tegenover Vastgoedjournaal. “We willen er dan nog maximaal twee openen in Nederland en willen daarna naar het buitenland.”

Hutspot richt zijn pijlen op België, Duitsland en Londen en zegt ook al aanbiedingen uit de Verenigde Staten binnen te hebben. “We houden onze ogen en oren open voor nieuw te openen vestigingen”, aldus Van Aalst.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!