​Topman per direct weg bij Bauhaus Nederland

​Topman per direct weg bij Bauhaus Nederland

Algemeen directeur Matthieu Moons heeft per direct afscheid genomen van Bauhaus Nederland. Dat laat hij weten tegenover vakblad MIX.

De bouwmarktketen kan niet zeggen wat de reden van zijn vertrek is en of er al een vervanger is aangesteld. “Wij geven voorlopig geen commentaar”, laat een woordvoerder desgevraagd weten.

Moons zegt zelf toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en in goed overleg afscheid te nemen van Bauhaus. Hij was sinds mei 2012 werkzaam bij de retailer. Daarvoor was hij lange tijd inkoper bij concurrent Hornbach en inkoopleider van die keten in Nederland.

Bauhaus opende vorig jaar zijn eerste Nederlandse winkel in Groningen en gaat binnenkort in Hengelo van start. Daarnaast werkt de retailer aan openingen in plaatsen als Amersfoort, Den Hoorn en Venlo. Bauhaus wil de komende jaren toe naar tien tot twaalf vestigingen in ons land.

“Nederland is een interessante doe-het-zelfmarkt”, zei Moons vorig jaar nog op RetailWatching. “Er is weinig innovatie en concurrentie qua aanbod. Zeker als je vanuit internationaal perspectief kijkt, zie je dat er veel mankeert aan de bouwmarkten.”

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends