​Neckermann.com focust zich op webwinkel

​Neckermann.com focust zich op webwinkel

De winkels van Neckermann.com zijn na het faillissement gesloten. “Misschien openen we in de toekomst opnieuw winkels, maar voorlopig focussen we volledig op onze webwinkel”, laat een woordvoerder weten tegenover de Belgische zakenkrant De Tijd.

Neckermann.com Retail BV werd een jaar terug opgericht om een omnichannelkoers te varen, waarbij negen winkels in Nederland en vijf in België werden geopend. Rond de feestdagen vroeg het bedrijf zelf faillissement aan, evenals voor groothandel Readen BV.

De webwinkel van Neckermann.com, die in 2012 en 2014 al eens failliet werd verklaard, bleef nu buiten schot. Of de website ook wordt bedreigd door een faillissement, wil de woordvoerder niet kwijt. “Financiële details willen we niet geven want we zijn nog volop in opbouw.”

Wat er met de winkels en het personeel gebeurt is nog onduidelijk. Curator Cedric de Breet maakt momenteel een stand van zaken op. Het Nederlandse personeel is grotendeels afkomstig van Kijkshop, als onderdeel van de verkoop van negen winkels in ons land.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends