​America Today trekt in de Bijenkorf

​America Today trekt in de Bijenkorf

America Today opent deze week shop-in-shops bij twee vestigingen van de Bijenkorf. Het gaat om de winkels in Rotterdam en Den Haag.

Naar verwachting opent de modeketen van Roland Kahn in de zomer ook een shop-in-shop bij de Bijenkorf in Amsterdam, zegt een woordvoerder desgevraagd. Of er daarna nog meer volgen, is nog niet bekend. "Dit is al meer dan we in eerste instantie hadden gepland, maar we blijven groot dromen", aldus de woordvoerder.

De shop-in-shops volgen op een eerder al gestarte online samenwerking tussen beide retailers. “We zijn erg tevreden met de verkoopresultaten en verwachten dan ook veel van de uitbreiding naar de fysieke winkels”, aldus e-commercemanager Gerdien van Vuurde van America Today.

De America Today-afdeling in Rotterdam gaat woensdag open, terwijl Den Haag een dag later aan de beurt is. In februari wordt een speciaal openingsevent georganiseerd, laat de woordvoerder weten.

Online wordt de collectie van America Today sinds september zowel in de Nederlandse als Belgische webshop van de Bijenkorf gekocht. Daarbij werd gestart met de kinder- en damescollectie, maar is inmiddels ook het herenassortiment toegevoegd.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends