​Zo ziet Scotch & Soda er in Mexico uit

​Zo ziet Scotch & Soda er in Mexico uit

Scotch & Soda groeit langzaam maar zeker uit tot een wereldmerk. Deze flagshipstore in Mexico-Stad is daar het bewijs van.

De winkel werd vorige maand geopend in de populaire wijk Roma Norta. Daar heeft het Nederlandse kledinglabel het voormalige huis van Tina Modotti en Edward Weston betrokken. Modotti is een Italiaans-Mexicaans fotografe en actrice, die verder in de twintigste eeuw bekend werd als communistisch activiste. Weston, haar echtgenoot, was eveneens een fotograaf.

Scotch & Soda wordt in Mexico vertegenwoordigd door Sportmex, dat ook een merk als Le Coq Sportif in het land mag voeren. Sportmex opende eind 2013 ook de eerste winkel van het label in Mexico, eveneens in de hoofdstad.

Naast de twee winkels wordt Scotch & Soda ook verkocht in vestigingen van warenhuisketen El Palacio de Hierro. Wereldwijd heeft de retailer meer dan 150 eigen winkels. Vooral in Noord-Amerika timmert Scotch & Soda hard aan de weg met zo’n dertig filialen. Bovendien ziet het bedrijf nog voldoende uitbreidingsmogelijkheden aan de oost- en westkust. Verder zijn de pijlen vooral op uitbreiding in Duitsland gericht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in