​Leapp te koop bij Kijkshop, Wehkamp en BCC

​Leapp te koop bij Kijkshop, Wehkamp en BCC

Leapp maakt zijn refurbished Apple-producten beschikbaar voor de wholesale. De eerste klanten zijn Kijkshop en Wehkamp.nl, vertelt oprichter Rogier van Camp op het Anton Dreesmann Jaarcongres.

De producten van Leapp liggen sinds het vorige kwartaal in de negentig winkels van Kijkshop. Eind deze maand komen daar de 75 winkels van BCC en 140 van Expert bij. "En er komen er meer aan", aldus Van Camp.

De ceo kondigt verder een vergaande samenwerking aan met telecomaanbieder Simpel. 1 februari start een grootschalige marketingcampagne waarbij consumenten voor 4,95 euro per maand een abonnement met refurbished iPhone 5s wordt aangeboden.

De nieuwe samenwerkingen moeten Leapp helpen zijn ambitie van honderd miljoen euro omzet in 2019 te verwezenlijken. Van Camp mikt daarbij ook op een groei in Duitsland, wat volgens hem nu de 'playground' van de retailer is. E-commercemanager Renata Gvozden vertelde op de Webwinkel Vakdagen al dat Leapp bij onze oosterburen voor de nodige uitdagingen staat. "Maar we zijn heel tevreden over onze resultaten", aldus Van Camp.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends