​Spar zet moderniseringsslag door

​Spar zet moderniseringsslag door

Spar wil dit jaar in totaal vijftig supermarkten verbouwen. De supermarktketen zet de moderniseringsslag in 2017 naar eigen zeggen door.

De eerste drie winkels hebben inmiddels al een metamorfose ondergaan. Zo is de winkel van Attent in Hindeloopen omgebouwd tot een filiaal van Spar, inclusief slijterij en een PostNL-servicepunt. De formule Attent houdt in 2020 op te bestaan.

Verder is de winkel van Spar in Leuth gemoderniseerd en is de stadswinkel in de Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam volledig nieuw neergezet. Spar telt momenteel dertig zogenoemde City Stores. Daar moeten er dit jaar minstens twintig aan toegevoegd worden, liet algemeen directeur Sjaak Kranendonk onlangs al weten. Ruim de helft van de contracten is al getekend.

Spar ging onlangs de samenwerking aan met Texaco, om op vijf tankstations gemakswinkels te openen. De eerste Spar Express wordt deze week officieel geopend in Geertruidenberg. “Het worden winkels waar je ook kunt tanken in plaats van andersom”, aldus commercieel directeur Susanne Kroon.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!