​Ziggo heeft nog zes winkels over

​Ziggo heeft nog zes winkels over

Ziggo heeft vorige maand zeven van de dertien eigen vestigingen gesloten. De zes overgebleven filialen blijven vooralsnog geopend, meldt Telecompaper.

Ziggo opende vorig jaar shop-in-shops in alle 49 filialen van Media Markt, waarmee het winkelnetwerk volgens het kabelbedrijf landelijk dekkend is. Als gevolg van de uitrol binnen de elektronicaketen is een groot deel van de eigen winkels gesloten, waaronder in Almere, Dordrecht en Zwolle.

Ziggo en Vodafone hebben onlangs hun fusie afgerond. De nieuwe partner maakte vorig jaar al bekend te stoppen met de winkels van BelCompany. Slechts een klein deel van de 88 vestigingen wordt omgebouwd naar de eigen Vodafone-formule, die al op 140 locaties te vinden was. Dat zijn er na het schrappen van BelCompany hoogstens 150. Over de retailstrategie van het nieuwe VodafoneZiggo is nog niets bekend.

Reacties 1


Corpely.com Corpely.com 26 aug, 08:38

Schoenketen Bristol heeft interesse om enkele winkels van het failliete Brantano over te nemen. CEO Elise Vanaudenhove ziet kansen: "Er komt een deel van de markt vrij, en wij gaan proberen dat in te pikken."

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!