​Saks Off 5th komt ook naar Rotterdam

​Saks Off 5th komt ook naar Rotterdam

Hudson’s Bay Company heeft drie nieuwe huurovereenkomsten getekend voor winkels in Nederland. Maastricht krijgt een warenhuis van Hudson’s Bay, terwijl Rotterdam zowel Hudson’s Bay als outletformule Saks Off 5th mag verwelkomen. Dat heeft de Canadese retailer maandag bekendgemaakt.

Zowel in Maastricht als Rotterdam huurt het warenhuisconcern voormalige panden van V&D. In de havenstad wordt de winkel van zo’n 24 duizend vierkante meter op het Beursplein verdeeld onder de twee winkelformules.

De winkel in Maastricht telt na een renovatie 13.500 vierkante meter, waarbij de winkel van Hudson’s Bay het gehele pand zal beslaan. De retailer verwacht in het zuiden van het land ook bezoekers uit Duitsland en België te trekken.

Hudson’s Bay start op 1 februari met de verbouwingen van de twee panden. Het Canadese bedrijf maakte eerder al dertien locaties bekend, waaronder een filiaal van Saks Off 5th in de Kalverstraat. Op alle overige locaties gaat het om winkels van Hudson’s Bay, voornamelijk in voormalige warenhuizen van V&D. Hudson’s Bay Company wil de komende twee jaar tot twintig winkels in ons land openen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends