​Euretco brengt The Athlete’s Foot naar België

​Euretco brengt The Athlete’s Foot naar België

Retailserviceorganisatie Euretco heeft de rechten verworven voor The Athlete’s Foot in België. De sneakerketen wil uiteindelijk tot dertig winkels openen bij onze zuiderburen.

Europa is de snelst groeiende regio voor de van oorsprong Amerikaanse keten, zegt ceo Ingmar Kraak. Het afgelopen jaar is de formule al gelanceerd in Frankrijk, Italië, Finland en Ierland. “België is een logische aansluiting en de timing is relevant gezien de snelle ontwikkeling van het consumentengedrag”, aldus Kraak. De sneakercultuur heeft volgens de retailer internationaal een sterke groei doorgemaakt, een trend die zich ook in België doorzet.

De Belgische general manager Peter Linskens is in gesprek met regionale retailorganisaties, die met meerdere filialen consumenten in een bepaald gebied moeten bedienen. “Vanuit de kennis en ervaring op franchisegebied is daarmee voor nieuwe ondernemers de stabiliteit gewaarborgd”, aldus Linskens. The Athlete’s Foot is actief in 26 landen met vierhonderd winkels, waarvan 56 in Nederland. De sneakerformule wil tegen 2020 duizend vestigingen wereldwijd hebben.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!