​Batavia Stad heeft meer banen te verdelen

​Batavia Stad heeft meer banen te verdelen

Zevenhonderd sollicitanten zijn woensdag op gesprek gekomen voor een baan in outletcentrum Batavia Stad. Tijdens de Fashion Job Fair zijn 150 banen aangeboden, drie keer zoveel als vorig jaar, schrijft Omroep Flevoland.

Batavia Stad organiseerde de Fashion Job Fair voor de derde keer op rij. Werkzoekenden worden daarbij in contact gebracht met ruim veertig modemerken, waaronder Hugo Boss, Michael Kors en Under Armour. Zowel merken die al in het outletcentrum gevestigd zijn als namen die er in april bij komen konden op deze dag personeel werven.

In Batavia Stad openen in april 45 nieuwe winkels. “We vinden het als Batavia Stad Fashion Outlet belangrijk om bij te dragen aan het creëren van werkgelegenheid in de mode- en retailbranche”, zegt centre director Patrick Jansen van Batavia Stad. De groei van het outletcentrum is volgens hem belangrijk met het oog op het grote aantal werkzoekenden in de branche.

Tijdens de eerste editie van Fashion Job Fair in 2015 werden 75 banen aangeboden, vorig jaar vijftig. Ook de aantallen sollicitanten lagen bij de voorgaande edities lager.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!