​Picnic maakt begin aan landelijke uitrol

​Picnic maakt begin aan landelijke uitrol

Online supermarkt Picnic start volgende maand met bezorgen in zeven nieuwe plaatsen. De uitbreiding is het begin van de landelijke uitrol, zo laat Picnic donderdag weten.

Picnic bezorgt de boodschappen vanaf 2 april ook in Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Delfgauw en Den Doorn. Daarmee wordt de etailer voor het eerst in het westen van het land actief. Nu bezorgt Picnic alleen nog in de provincie Utrecht en Almere.

Picnic wil dit jaar tien tot vijftien nieuwe steden aansluiten en tevens een groter distributiecentrum openen. Na de lancering in de genoemde zeven steden staan middelgrote steden als Apeldoorn, Gouda, Lelystad en Zoetermeer op de planning. “We merken inmiddels dat ook gemeentes interesse hebben in onze duurzame manier van werken en ons actief benaderen”, aldus medeoprichter Joris Beckers van Picnic.

Picnic beschikt momenteel over negentig bezorgbusjes en telt zo’n 25 duizend klanten. De droom van het bedrijf is ‘om de beste melkboer op aarde te worden’, zei Beckers onlangs op het Anton Dreesmann Jaarcongres.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!