​Britse keten DFS opent in Den Haag

​Britse keten DFS opent in Den Haag

DFS opent zaterdag een nieuwe winkel in woonwinkelcentrum MegaStores in Den Haag. Het is de vijfde winkel van de Britse keten in ons land, nadat recent ook al een winkel in Heerlen openging.

DFS vestigt zich op de eerste etage en heeft 1178 vierkante meter aan winkelruimte tot zijn beschikking. Klanten kunnen er terecht voor een ruim assortiment aan banken en stoelen, dat wordt bijgestaan door grote digitale schermen waar ze alle opstellingen, kleuren en materiaalsoorten kunnen bekijken.

Verder is het voor consumenten mogelijk om vanuit huis verbinding te maken met de showroom en een rondleiding te krijgen door de winkel. Dit innovatieve concept wordt al ruim een half jaar in de Villa Arena in Amsterdam getest, vertelde international development director Keith Baker al op RetailWatching.

DFS wil dit jaar in ons land uitgroeien tot een landelijke keten met winkels in de tien belangrijkste steden. De winkelopeningen moeten bijdragen aan de naamsbekendheid en reputatie in ons land, zodat de retailer op langere termijn genoeg schaal krijgt om op tv te adverteren. Dat is volgens Baker in eigen land een belangrijk middel. “Daar zijn we vijftig weken per jaar te zien op tv.”

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends