​Skechers breidt Nederlands winkelbestand uit

​Skechers breidt Nederlands winkelbestand uit

Skechers opent komende maand de deuren van een winkel in Eindhoven. Het is de derde vestiging van de Amerikaanse schoenenketen in ons land.

Skechers heeft al een aantal jaren een winkel in de Amsterdamse Kalverstraat en is ook in de outlet in Roermond actief. Het merk zette vijf jaar terug al eens zijn zinnen op een groter marktaandeel in ons land, maar een verdere uitbreiding van het winkelbestand liet lang op zich wachten. De winkel in Eindhoven moet 1 april zijn deuren openen.

Het schoenenmerk krijgt aan de Demer in Eindhoven zo’n 190 vierkante meter tot zijn beschikking. Skechers neemt de plek over van Hallhuber, dat er vorig jaar nog zijn eerste reguliere winkel in ons land opende. De Duitse modeketen heeft nog wel een winkel in Den Haag en in het outletcentrum in Roermond.

Skechers ontwerpt en verkoopt zijn eigen schoenen voor dames, heren en kinderen. Het merk telt wereldwijd meer dan 1700 winkels en wordt in ons land bij onder meer Perry Sport, Nelson en Schuurman Schoenen verkocht.

Reacties

Laatste nieuws









RetailTrends