​Dit is de eerste Hutspot buiten de Randstad

​Dit is de eerste Hutspot buiten de Randstad

Vijf winkels telt Hutspot sinds deze maand. Na de opening in Eindhoven is de voormalige RetailRookie bovendien voor het eerst buiten de Randstad actief. In de Lichtstad vinden we het zelf ontworpen, modulaire winkelconcept dat anderhalf jaar terug in Utrecht werd geïntroduceerd.

Hutspot huurt in Eindhoven een pand van zevenhonderd vierkante meter aan de Nieuwe Emmasingel. De winkel werd anderhalve week terug officieel geopend. De retailer heeft verder filialen in Rotterdam en twee in Amsterdam.

Het nieuwe winkelconcept is volgens medeoprichter Pieter Jongens ’strakker, tijdlozer en minder trendgericht’ dan bij de start in Amsterdam. “Omdat het concept modulair is, kunnen we eenvoudig de winkelpresentatie wijzigen.” Door kasten te verplaatsen en boekenplanken te verleggen kan Hutspot elke twee weken plek vrij maken voor een nieuw merk. Het wisselende assortiment is een van de kenmerken van het concept, zegt hij. “Hutspot moet niet voelen als zomaar een winkel. Er moet iets spannends gebeuren.”

Hutspot biedt in zijn winkel ruimte aan talentvolle ontwerpers en opkomende merken en combineert dat doorgaans met een lunchroom, bar of barbershop. Lees in de komende RetailTrends meer over de recente ontwikkelingen bij Hutspot, dat in de toekomst mogelijk naar het buitenland uitbreidt. Klik hier voor meer informatie over een abonnement op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in