Rosada Fashion Outlet heeft zijn omzet in 2016 met veertig procent zien toenemen ten opzichte van een jaar eerder. Het is de grootste omzetgroei sinds de opening van het koopjescentrum.

Rosada voegde vorig jaar achtduizend vierkante meter toe en heeft nu een omvang van 23 duizend vierkante meter. Er kwamen 45 winkelpanden bij, waardoor het aantal huurders kon worden uitgebreid. De outlet in Roosendaal verwelkomde bovendien vijftien procent meer bezoekers dan een jaar eerder.

Stable International is sinds 2010 verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Rosada. Sinds die tijd is de omzet onder meer ruim verdubbeld en de omzet per vierkante meter met ruim 78 procent gegroeid. Ook nam het netto operational income (NOI) met 288 procent toe en stegen de bestedingen per bezoeker met 45 procent. Exacte cijfers deelt het bedrijf niet.

Rosada werd onlangs overgenomen door McArthurGlen, dat ook al eigenaar is van de outlet in Roermond. Het Britse bedrijf kocht het outletcentrum van Resolution Property.