​Skechers wil vijftien nieuwe winkels in de Benelux

​Skechers wil vijftien nieuwe winkels in de Benelux

Skechers heeft het plan om het winkelaanbod in de Benelux uit te breiden met vijftien nieuwe vestigingen. De eerste in de rij opent zaterdag op de Demer in Eindhoven.

Skechers heeft al een aantal jaren een winkel in de Amsterdamse Kalverstraat en is ook in de outlet in Roermond actief. Daarnaast runt de Benelux-organisatie een filiaal in Wijnegem. Dit jaar staat ook nog een opening in Antwerpen op de planning.

De opening in Eindhoven laat volgens general manager Maurice van Berkel de ‘toewijding en vastberadenheid zien om onze groei door te zetten’. “We merken dat de vraag naar onze producten blijft toenemen en dat vertaalt zich in het aantal winkels dat we inmiddels hebben”, stelt hij. Skechers neemt de plek over van Hallhuber, het dochterbedrijf van Gerry Weber dat er vorig jaar nog zijn eerste reguliere winkel in ons land opende.

Skechers ontwerpt en verkoopt zijn eigen schoenen voor dames, heren en kinderen. Het merk telt wereldwijd meer dan 1700 winkels en wordt in ons land bij onder meer Perry Sport, Nelson en Schuurman Schoenen verkocht.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends