​Picnic van start in Den Haag

​Picnic van start in Den Haag

Picnic start 3 mei met zijn boodschappenbezorgdienst in Den Haag. Het betekent de grootste stad voor de app-only supermarkt tot nu toe.

Picnic maakte recent al bekend naar een aantal plaatsen in de regio Den Haag uit te breiden, waaronder Delft, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg. Ook in Ede en Veenendaal gaat de websuper volgende week van start, terwijl Apeldoorn, Gouda, Lelystad en Zoetermeer voor later dit jaar op de planning staan. Picnic opende vorige maand een groter distributiecentrum in Utrecht om in de expansie te kunnen voorzien.

Den Haag is na Utrecht de tweede grote stad waar Picnic gaat bezorgen. De onlinesuper bekijkt de volgorde van nieuwe steden pragmatisch, zegt medeoprichter Joris Beckers. “Het hangt ervan af waar we onze bezorgwagens kwijt kunnen en met welke gemeenten we goede afspraken kunnen maken.”

Picnic maakte deze week bekend een investering van honderd miljoen euro te hebben opgehaald om zijn landelijke uitrol te financieren. Hiermee wil de etailer onder meer groeien naar vijf distributiecentra en bezorging in zeventig tot honderd steden, in de komende drie tot vijf jaar. Picnic verwacht dit jaar rond de honderd miljoen omzet te behalen, tegenover dertig miljoen nu.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!