​Dit is de grootste Costes van Nederland

​Dit is de grootste Costes van Nederland

Costes heeft vorige week in Arnhem een nieuwe boutique geopend in een monumentaal pand. De voormalige winkel van zusterformule The Sting in de Rijnstraat gaat nu door het leven als de grootste Costes van ons land.

Costes had al een winkel in de Ketelstraat, maar die wordt verbouwd tot Costes Men. De mannenwinkel opent zaterdag zijn deuren, nadat de mannencollectie ook al in Deventer, Den Bosch en Breda werd geïntroduceerd. De komende maanden komen er meer nieuwe boutiques bij, zowel aparte winkels voor mannen en vrouwen als gecombineerde filialen.


De grootste Costes van ons land verkoopt alleen de vrouwencollectie. Het pand, dat de afgelopen maanden als outlet van The Sting diende, heeft een begane grond die achterin de winkel in twee lagen uitloopt. Blikvanger is een lichtkoepel van glas in lood.

Costes opende in 2013 in Utrecht de deuren van zijn eerste winkel. Inmiddels zijn er 27 boutiques door het hele land. Dat moeten er dit jaar veertig worden, gevolgd door nog eens tien winkelopeningen in het jaar erop. Ook moet er een zusterformule bijkomen onder de vlag van Distrikt Nørrebro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in