​Perry Sport: eigen app en tweede flagshipstore​

​Perry Sport: eigen app en tweede flagshipstore​

Perry Sport opent dit jaar een tweede flagshipstore in ons land. Daarnaast wordt het winkelconcept dat in zijn eerste flagshipstore in Amsterdam is geïntroduceerd doorvertaald naar andere steden.

Waar de tweede flagshipstore wordt geopend, vertelt de sportretailer nog niet. Verkoop- en marketingdirecteur Bote Galema liet eerder al op RetailWatching weten dat de belangrijkste learnings ook in andere filialen worden doorgevoerd. “Ons doel is om per jaar zes winkels te verbouwen, te beginnen op de belangrijkste locaties. Daarbij moet je denken aan Utrecht, Den Haag en Rotterdam.”

Perry Sport gebruikt in Amsterdam een technologie die de juiste maat hardloopschoenen meet aan de hand van een 3D-scan van de voet en een analyse van de hardlooptechniek op een loopband. Dat ‘Safe Size’-concept wordt uitgerold naar Utrecht, Amsterdam Overtoom en Rotterdam Lijnbaan.

De vorig jaar doorgestarte keten laat verder weten een eigen app te hebben gelanceerd, als vervolg op de nieuwe website die eind 2016 het levenslicht zag. Met de app kunnen gebruikers onder meer winkelen, een verlanglijstje aanmaken en notificaties ontvangen over nieuwe acties en collecties.

Perry Sport heeft volgens het Retail Merkenonderzoek 2017 het meest ingeboet aan merkkracht. De sportketen start met een grootschalige mediacampagne om ‘het Perry-verhaal’ te vertellen, zegt Galema in het aprilnummer van RetailTrends. “Wie zijn we, waar staan we voor en waar zijn we te vinden. Dat gaan we bereiken via onder meer campagnes op social media, tv en radio en instore events waar sport- en adventure liefhebbers samenkomen.” Klik hier voor meer informatie over een abonnement op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!