Notice: Undefined index: company_imageid in /var/app/current/inc/core/Users.class.php on line 3351 ​Steven Bakker biedt ook Kijkshop helpende hand - RetailNews

​Steven Bakker biedt ook Kijkshop helpende hand

​Steven Bakker biedt ook Kijkshop helpende hand

BAS Group-oprichter Steven Bakker is betrokken bij het opzetten van het consumer to consumer-platform van Kijkshop. Hij maakt onderdeel uit van het team dat de koerswijziging leidt, vertelt topman Björn Serving van eigenaar Listérus & Partners.

Bakker werkt net als Serving ‘op dagelijkse basis’ aan het vernieuwde Kijkshop. De twee liepen elkaar een jaar geleden tegen het lijf. De oprichter van MyCom is sinds zijn afscheid bij BAS Group actief met zijn bedrijf New Black, dat tevens de ‘voornaamste partner’ is van V&D Concepthouse. “Een partij met ontzettend veel kennis”, zegt mede-eigenaar Ronald van Zetten daarover in RetailTrends.

Kijkshop heeft volgens Serving nu de juiste mensen aan boord om de koerswijziging te laten slagen. De winkelketen wil voor het eind van de zomer met een nieuw platform komen, waar producten op basis van commissies door Kijkshop of consumenten zelf worden verkocht.

Kijkshop werkt vooralsnog vanuit Zaltbommel aan de lancering van het nieuwe platform, maar het hoofdkantoor is inmiddels verkocht. Het oude pand past met zijn lange gangen en veel kleine kantoren niet meer bij het vernieuwde Kijkshop, vindt Serving. “Mensen moeten plezier hebben en gek zijn, want zonder gekke ideeën krijgen we het niet voor elkaar. Dan zijn we gewoon een saaie retailer die hetzelfde doet als in het verleden.”

Björn Serving gaat in de komende editie van RetailTrends uitgebreid in op de koerswijzing van Kijkshop. Klik hier voor meer informatie over een abonnement op RetailTrends.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends