​Tel Sell biedt webwinkel te koop aan

​Tel Sell biedt webwinkel te koop aan

Het Nederlandse homeshoppingbedrijf Tel Sell zoekt een koper voor zijn webwinkel. Eigenaar Bianca Damas, dochter van oprichter Louise Mulder, wil het bedrijf na 25 jaar overdragen aan een volgende eigenaar.

Tel Sell werd in de jaren negentig bekend als thuiswinkelkanaal met infomercials op televisie voor verschillende producten. In 2008 ging het bedrijf ten onder aan een grote belastingschuld, maar kon er een doorstart worden gerealiseerd. Sinds 2014 is Tel Sell vooral actief als online shoppingkanaal, waarbij alleen het assortiment van dropshipmentpartners wordt verkocht

TelSell.com is naar eigen zeggen een ‘gezonde en winstgevende online onderneming’. De jaaromzet ligt tussen de zes ton en 1,8 miljoen euro. Een eventuele koper krijgt de beschikking over alle rechten met betrekking tot de webshop, de merkrechten en het klantenbestand.

De webwinkel wordt te koop aangeboden via WebshopOvername.nl, een platform dat bemiddelt tussen de aan- en verkoop van webwinkels. De vraagprijs wordt niet bekendgemaakt.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends