​Duifhuizen richt vizier op buitenland

​Duifhuizen richt vizier op buitenland

Duifhuizen heeft de Engelstalige webshop duifhuizen.com gelanceerd. De tassen- en kofferspecialist hoopt hiermee klanten uit de hele wereld aan te trekken.

Duifhuizen krijgt naar eigen zeggen steeds meer klanten uit andere landen. De webwinkel is qua design en aanbod identiek aan de Nederlandse en Belgische versie. In de toekomst wil de retailer ook landspecifieke content en producten aanbieden. Zo wordt in de gaten gehouden aan welke merken en producten de internationale consument behoefte heeft.

De Engelstalige webshop is een eerste stap om beter bereikbaar te zijn voor buitenlandse klanten, zegt e-commercemanager Mark van der Stokker. “Vanuit hier kunnen we ons verder verdiepen en gaan we kijken naar het uitbreiden van lokale betaal- en bezorgmethodes, die voor de internationale klant het prettigst werkt.” De naam van de internationale webshop is 'Duifhuizen bags & travel', in plaats van het Nederlandse 'tassen en koffers'.

Duifhuizen kondigde vorig jaar al een vernieuwingsslag in eigen land aan. Zo worden alle winkels omgebouwd naar een nieuw concept ligt de focus meer op het premiumsegment.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends