​Etos geeft ook personeel nieuwe look

​Etos geeft ook personeel nieuwe look

De medewerkers van Etos kunnen vanaf volgende week hun eigen kleding bepalen. De drogisterijketen heeft een kledingcollectie van tien items ontwikkeld, die ze kunnen mixen tot ‘een sportieve of een fashionable look’.

De nieuwe collectie is samengesteld in samenwerken met medewerkers uit de winkel. De oude collectie wordt volgens het dochterbedrijf van Ahold Delhaize gerecycled tot nieuwe garens, die worden verwerkt in nieuwe stoffen. ‘Zo wordt een bijdrage geleverd aan de verduurzaming van kleding’, aldus Etos.

Etos stak het afgelopen jaar al flink wat geld in een nieuwe uitstraling voor zijn winkels. Ook werden er nieuwe filialen geopend en is geïnvesteerd in innovaties binnen het eigen merk. De nieuwe kledingcollectie voor alle vijfduizend medewerkers is volgens de keten de volgende stap in het kader van deze vernieuwingen.

Etos werd ruim een maand terug door consumenten verkozen tot beste drogisterij van Nederland. Die eretitel werd overgenomen van concurrent D.I.O., dat de hegemonie van Etos voor een jaar wist te doorbreken.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends