​V&D-panden in Gorinchem en Hellevoetsluis gevuld

​V&D-panden in Gorinchem en Hellevoetsluis gevuld

H&M en Big Bazar zijn de nieuwe huurders van het voormalige warenhuis van V&D in Hellevoetsluis. De twee ketens verdelen in totaal 3400 vierkante meter.

Het bewuste pand bevindt zich in winkelcentrum De Struytse Hoeck. H&M en Big Bazar werden al snel na het faillissement van V&D genoemd als nieuwe huurders, maar de definitieve overeenkomst liet even op zich wachten.

H&M krijgt met zo’n 2425 vierkante meter over twee verdiepingen de grootste winkel. Big Bazar vult bijna duizend vierkante meter en krijgt een entree naast H&M. De verwachting is dat de winkels in de loop van de zomer hun deuren openen. Er blijft nog een unit van 184 vierkante meter over, waarvoor reeds gesprekken zouden lopen.

In Gorinchem opent Kooistra een tijdelijk budgetwarenhuis in het voormalige onderkomen van V&D. De opkoper, die al een aantal outlets onder de naam Maxx heeft, huurt het pand in ieder geval tot eind dit jaar. “Mogelijk nog langer, maar dat hangt er vanaf of de eigenaar van het pand al plannen heeft voor een nieuwe invulling”, aldus eigenaar Job Michon van vastgoedadviseur Michon Vastgoed tegenover de Gorcumse Courant.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends