​Kruidvat opent apart dc voor e-commerce

​Kruidvat opent apart dc voor e-commerce

A.S. Watson vestigt zich de komende tien jaar met een distributiecentrum in Ede. Het drogisterijconcern huurt daar vijftienduizend vierkante meter van een bestaand pand voor de e-commerceactiviteiten van Kruidvat.

Kruidvat neemt langs de A30 de plek in van HEMA, dat twee jaar geleden de nieuwe huurder werd. Behalve bijna veertienduizend vierkante meter aan magazijnruimte, huurt Kruidvat ook kantoorruimte en tweehonderd parkeerplaatsen. Het pand van in totaal zo’n dertigduizend vierkante meter werd voorheen bezet door Kinzo, de gereedschappenleverancier die in 2009 failliet ging.

A.S. Watson beschikt al over een groot distributiecentrum langs de A50 in Heteren, maar groeit daar uit zijn jasje. De huurovereenkomst in Ede gaat op 1 september in, meldt Logistiek.nl.

De webshops van A.S. Watson in Nederland en België maken een snelle ontwikkeling door. “De omzet uit e-commerce stijgt significant”, liet ceo Gerard van Breen begin dit jaar weten bij de aanstelling van voormalig e-commerceman Roland van den Berg van Jumbo als directeur e-commerce.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!