​Verkoopautomaat vol dure auto’s in Singapore

​Verkoopautomaat vol dure auto’s in Singapore

In Singapore is een vendingmachine van vijftien verdiepingen vol met auto’s geopend. Klanten kunnen er sinds eind vorig jaar onder meer terecht voor een Ferrari, Lamborghini of Bentley.

De verkoopautomaat is een initiatief van Autobahn Motors, dat gespecialiseerd is in de verkoop van gebruikte luxeauto’s. In totaal zijn er zestig plekken voor auto’s, die stuk voor stuk naar beneden kunnen worden gehaald via een touchscreen. Het duurt volgens het bedrijf uit Singapore één tot twee minuten voor de auto beneden staat.

Autobahn wil met het format inspringen op het ruimtegebrek in Singapore en zich tevens onderscheiden van de concurrentie. “We moesten voldoen aan onze eis om veel auto’s te stallen. Tegelijkertijd wilden we creatief en innovatief zijn”, aldus general manager Gary Hong tegenover Reuters.

Het idee van een vendingmachine voor auto’s is niet nieuw. Zo introduceerde autobedrijf Carvana al meerdere varianten in de Verenigde Staten. Autobahn Motors claimt dat zijn gebouw in Singapore ‘de grootste vendingmachine voor luxeauto’s’ is.

Bekijk een video van de vendingmachine op RetailWatching.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends