​Belgische zakenman wil McGregor offline uitbouwen

​Belgische zakenman wil McGregor offline uitbouwen

Het Vlaamse Fashion Matters heeft de mogelijkheid om extra winkels van McGregor te openen. “Daarover is een akkoord met McGregor internationaal”, zegt franchisenemer Andy Verbauwhede, die zeven winkels heeft gekocht, tegenover persbureau Belga.

Verbauwhede is in eigen land bekend van personenvervoerspecialist Huur een Stuur en taxibedrijf V-Tax. Met de kledingwinkels zet hij de eerste stappen in retail. “Ik heb uitgebreid met de shopmanagers gesproken en zag een mooi potentieel”, stelt hij.

Verbauwhede focust ‘puur op de winkels’ en zal niet aan e-commerce doen. “Ik geloof niet in een wereld zonder fysieke winkels.” Hij wijst onder meer op de fysieke winkels van Coolblue en Zalando, dat volgens hem nog lang niet rendabel is en de helft van de bestellingen terug ziet komen.

Doniger Fashion Group, de nieuwe naam van het moederbedrijf van het doorgestarte McGregor, houdt zes winkels in eigen handen. Voor tien Belgische winkels van McGregor en zustermerk Gaastra is bij een gerechtelijke reorganisatie geen koper gevonden. Daardoor is de toekomst van 55 medewerkers onzeker.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!